Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ABELIS CANAVA LUXURY SUITES


Descriere

Abelis Canava Luxury Suites din Vóthon oferă cazare doar pentru adulți, cu o piscină sezonieră în aer liber, o grădină și terasă. Facilitățile includ room-service, birou de turism și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, iar hotelul oferă închirieri de biciclete pentru oaspeții care doresc să exploreze împrejurimile. Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, fierbător de apă, birou, cadă cu hidromasaj și uscător de păr. Oferind vedere la piscină, camerele sunt prevăzute cu baie privată cu duș şi articole de toaletă gratuite. Toate camerele de la Abelis Canava Luxury Suites au zonă de relaxare. Hotelul servește un mic dejun continental sau à la carte în fiecare dimineață. Abelis Canava Luxury Suites pune la dispoziție o cadă cu hidromasaj. Oia se află la 16 km de hotel, iar Fira este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Santorini, situat la 3,3 km de Abelis Canava Luxury Suites, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.