Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Russalka Bulgaria 2021

Vacanta in Russalka Bulgaria 2021

Rusalka  este o statiune mica, practic un sat de vacanta construit intr-o rezervatie naturala, o padure de stejar in Tauk Liman  fiind recunoscuta ca un paradis al pasarilor.

Citeste mai mult

Vacanta in Russalka Bulgaria 2021


Rusalka ( cunoscuta si ca Russalka sau Rousalka) este o statiune mica, practic un sat de vacanta construit intr-o rezervatie naturala, o padure de stejar in Tauk Liman ( Golful Pasarilor) fiind recunoscuta ca un paradis al pasarilor. Russalka se afla la 90 de km nord-vest de Varna la 40 de km nord de statiuneaAlbena 325 km de Bucuresti si 50 km de Vama Veche.  Satul de vacanta Russalka este  imbinarea perfecta intre natura intacta si o arhitectura originala. Statiunea gazduieste 600 de bungalouri cu 2 paturi  terasa si baie. Unele bungalouri sunt conectate printr-o usa fiind potrivite pentru familiile cu copii. 
Este destinatia ideala pentru cei care doresc o locatie mai retrasa dar cu suficiente facilitati pentru petrecerea timpului liber.
Turistii cazati in Russalka pot vizita Ailata (Yaylata / Kamen Briag) si Kaliakra situate apropiere. Aceste localitati sunt renumite pentru speciile rare de plante si pasari precum si pentru monumentele istorice. Pesterile, plajele mici situate in golfulete cu ape limpezi si familiile de delfini ce intampina turistii creaza o atmosfera deosebita pentru vacanta. 
Oaspetii din Russalka isi pot petrece timpul liber facand sport pe unul dintre terenurile de tenis ( 10 terenuri dintre care 2 au si nocturna), fotbal, basket sau volley sau pot naviga pe unul dintre yacht-urile complexului.
Russalka este o destinatie medie din punct de vadere al costurilor.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Russalka, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2021
  • Parking
  • Lift(s)
  • Gymnasium
  • Restaurant
  • Conference hall
  • Sauna
  • 24 hour reception service
  • Individual air-conditioning