Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villas Olympus

   Riviera Olimpului, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Locatie

Neos Panteleimon, la 500 m de centrul statiunii Neos Panteleimon, la 5 km de Platamonas, la 35 km de orașul Katerini, la 100 km de Salonic, 115 km de aeroportul "Macedonia".

Vilele sunt situate pe un teritoriul de 20 000 mp.


Recomandari

Complex de vile construite in stil traditional, cu toate facilitatile moderne. Acces facil la mare, piscina privata, gratar. Ideal pentru o vacanta relaxanta.


Descriere camere

Un total de 7 vile.

Villa Junior (~100 mp)

Parter - living, canapea, TV, masa de cafea, semineu, WC, bucatarie, cuptor, masina de spalat vase, sala de mese (masa), prajitor de paine, masins de cafea, vesela.

La etaj - doua dormitoare (pat dublu si doua paturi de o persoana), baie cu cabina de dus, aer conditionat in hol.
Piscina privata, sezlonguri si umbrele de soare, un foisor cu o masa, gradina cu gazon, gratar, parcare privata pentru doua masini. Loc de joaca privat pentru baschet, tenis si fotbal.

Villa Grand (~150 mp)

Parter - doua dormitoare (pat dublu si doua paturi de o persoana), cabina de dus. Primul etaj - living cu canapea, TV, masa de cafea, semineu, incalzire, WC, bucatarie, cuptor, sala de mese (masa), prajitor de paine, masina de cafea, vesela, masina de spalat vase.

Al doilea etaj - doua dormitoare (pat dublu si doua paturi de o persoana), baie cu cabina de dus, aer conditionat in hol.
Piscina privata, sezlonguri si umbrele de soare, un foisor cu o masa, gradina cu gazon, gratar, parcare privata pentru doua masini. Loc de joaca privat pentru baschet, tenis și fotbal.

 Servicii zilnice de menaj, schimbarea de lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.