Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Palace

   Riviera Olimpului, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Poseidon Palace este construit pe o suprafata de 65.000 mp de gradina luxurianta si este alcatuit din 7 cladiri separate, de cate doua etaje. Acesta ofera oaspetilor sai camere frumoase, mari si luminoase, pentru toate gusturile.Facilitati Camere
Terasa/balcon, frigider, mini bar, A/C individual, seif, TV satelit, telefon, uscator de par, halate de baie si papuci, internet WI-FI.

Facilitati Hotel
Receptie, fax, A/C, internet wireless, bar, restaurant, restaurant a la carte, cafenea, taverna, lift, parcare, room service, gradina, sali de conferinta, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, centru SPA.

Tip masa
All Inclusive.

Website
http://www.poseidonpalace.gr

Localizare
Hotelul Poseidon Palace este localizat pe plaja din Leptokaria, foarte aproape de culmile Olimpului, combinand fantastica priveliste asupra marii cu uimitoarele peisaje ale “Muntelui Zeilor”.

Categorie
5*

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
TV
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar pe plaja
Loc de joaca pentru copii
Saună
seif in camera
bar la piscina
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.