Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MEDITERRANEAN RESORT

   Paralia Katerini, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Foate bine 8.1 Booking.com Hotelul se afla in Paralia, la 80 m de plaja si 500 m de centrul statiunii, intr-o zona relativ linistita. Este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa se distreze, dar in acelasi timp sa fie mai departe de tumultul statiunii pline de viata. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Localizare
Hotelul este in Paralia, la 80 m de plaja cu nisip si 500 m de centrul statiunii, intr-o zona linistita. Langa hotel este un supermarket si in centrul statiunii se afla magazine, restaurante si baruri. Orasul Katerini este la 7 km, iar orasul Salonic la 70 km. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Spa & Wellness
Hotel MEDITERRANEAN RESORT ofera camere de lux si o zona dedicata relaxarii. Facilitatile Centrului Spa include: sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness.

Drinks & Food
Hotelul serveste micul dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurant. Mai exista un bar principal si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Pe langa piscina exterioara, oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina interioara, jocuri electronice, sah, jocuri de carti, table, mese de biliard si ping-pong. Periodic se organizeaza seri folclorice, petreceri pescaresti si seri disco.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
Bar pe plaja
Saună
seif in camera
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.