Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESUN HOTEL BORAK


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Bluesun Borak este înconjurat de verdeață luxuriantă mediteraneană și are o piscină în aer liber cu terasă pentru plajă. Se află la numai 50 m de o plajă cu pietriș care oferă un restaurant. Toate camerele sunt dotate cu WiFi gratuit și TV LCD cu canale prin satelit.

Hotelul Borak este situat lângă cărarea care leagă binecunoscuta plajă Zlatni de satul pitoresc Bol. Ambele se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos.

Bolero Cocktail Bar vă invită să vă relaxați la umbra pinilor. Restaurantul hotelului servește mâncăruri copioase în stil bufet. De asemenea, puteți savura băuturi de la bar în hol sau pe șezlongurile gratuite de pe terasa de lângă piscină.

Este disponibilă o mică piscină pentru copii. Proprietatea are și personal de divertisment pentru copii. Bluesun Borak oferă un magazin de suveniruri. Oaspeții pot utiliza camera cu TV a hotelului pentru întâlniri de grup.

Clubul de scufundări al hotelului poate organiza lecții de scufundări, oferind și echipamente de scufundări. La recepție, puteți rezerva cu ușurință excursii de o zi în deșertul Blaca, pe dealul Vidova Gora, la școala de zidărie Brač, precum și la alte situri atractive.

https://www.brachotelborak.com/Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Balcony
Carpetted
Direct line telephone
Satellite/cable TV
Beach hotel
Town centre
Nearest large city
Tourist area
Sea
Disco/Nightclub
Year of the last refurbishment
Double rooms
Garden
Mastercard
American Express
Internet access
Central heating
Hairdryer
Bus station
Safe
Ideal hotel for families
Bars/Pubs
Year of construction
Diners
Central air-conditioning
Minibar
Apartments
Annex building

Locatie