Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Essen (Torre Pedrera)


Descriere

Hotelul Essen este situat în Torre Pedrera, la 10 minute de mers cu maşina de Rimini şi la numai 100 de metri de plajă. Oferă camere cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat de 19 inch.

Toate camerele Hotelului Essen sunt moderne şi au pereţi zugrăviţi în culori deschise şi balcon propriu. Băile sunt dotate cu uscător de păr şi articole de toaletă.

Restaurantul hotelului este situat la etajul 1 şi serveşte la masă specialităţi din regiunea Emilia Romagna şi peşte proaspăt.

Oaspeții au la dispoziţie Wi-Fi gratuit în zone publice şi se pot relaxa în grădină. Puteţi bebeficia de reduceri la o plajă din vecinătate.

Hotelul Essen se află la 10 minute de mers cu mașina de ieşirea Rimini Nord de pe autostrada A14. Hotelul este situat la 7 km de Rimini și la 15 km de Aeroportul Rimini.

Parcul tematic Italia in Miniatura se află la 5 minute de mers cu mașina, iar parcurile acvatice Oltremare și Aquafan sunt la 20 de minute de mers cu mașina.

Web: www.hotelessen.it

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie