Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNLIGHT STUDIOS

Descriere


Studiourile bine amenajate, proiectate în stil tipic grecesc şi situat la doar 300 de metri de satul Theologos. Proprietatea are grădini frumoase şi o piscină în aer liber cu secţiunea pentru toate vârstele să se relaxeze şi se răcească-off în plus există şezlonguri disponibile pentru cei care doresc să lucreze pe tan lor în căldura soarelui. Există o masă de biliard pentru cei în căutare de prietenos distractiv competitiv şi conectivitate Wi-Fi este disponibil pentru cei oaspeţii să staţi actualizate cu ultimele noutati.

Toate apartamentele sunt decorate într-un stil locale, confortabile, cu mobilier din lemn şi ferestre mari, care să permită o mulţime de lumină naturală în. Acestea sunt dotate cu o chicinetă cu un mini-frigider, de luat masa zona, baie privată cu duş, conectivitate Wi-Fi şi o zonă de balcon.Există un snack bar oferă o gamă de băuturi răcoritoare şi băuturi refrigerate pe parcursul zilei, plus o zonă de grătar este ideală pentru gătit în aer liber în soarele de vară. Facilităţi suplimentare includ o recepţie de 24 de ore pentru Comentarii asistenţă în orice moment, în plus există, de asemenea, nopţi de bingo, karaoke şi test pe ocazie pentru distracţie de familie.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.