Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELECTRA PALACE


Descriere

Electra Palace se află pe coasta de vest a insulei Rhodos și oferă șezlonguri gratuite şi serviciu de chelner la piscină și pe plajă, parcare în aer liber gratuită și camere elegante cu vedere la mare, la piscină sau la grădină.

Camerele de la Electra pun la dispoziţie aer condiționat, aparat de ceai/cafea, TV prin satelit și baie de lux cu halate de baie și papuci. Minibarul aprovizionat complet este gratuit la sosire. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare, iar unele oferă vedere la piscină sau la grădină.

În partea centrală a grădinii hotelului se află o piscină mare cu formă neregulată prevăzută cu instalații acvatice și poduri din lemn. Lângă ea se află o piscină pentru copii.

Oaspeții pot începe ziua cu micul dejun grecesc servit în zona de luat masa. De asemenea, Electra Palace pune la dispoziţie 3 restaurante, inclusiv cu specific italian și chinezesc, care oferă o varietate de mâncăruri. Barul din hol, barul cu lounge și barul de la piscină servesc băuturi locale și internaționale.

Proprietatea oferă şi alte facilităţi, cum ar fi săli de conferințe cu capacitatea de 250 de persoane, colț de internet și minimarket.

Recepția este deschisă nonstop. Gama largă de servicii oferite oaspeţilor include servicii de îngrijire a copiilor, schimb valutar și închirieri auto.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Outdoor swimming pool
Hairdryer
Safe
Air-conditioning in communal areas
Restaurant
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Billiards
Karaoke
Snack-bar
Ceramic tile/marble floor
Special dietary menus (on request)
Buffet Restaurant
Views of the garden
Library
Bath robe
Bath or Shower
Ping Pong
Take away lunches
Hydromassage bath
Dry-cleaning service
Ironing service
Gift/souvenir shop
Terrace/ Solarium
WC
Refrigerator
Coffee machine/teapot
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Free bathroom amenities
Luggage storage
Wake-up service
Telephone
Soundproof rooms
Soundproofing
Slippers
Games room
Darts
Laundry service
Bathtub
Radio
Water sports
Entertainment
Satellite TV channels
Lift
Bar
Landscaped area
Babysitter service
24 hour reception service
Rent a bike
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Tennis court
Shops
Games area
Private beach
Air-conditioning
Heating

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.