Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN WOOD - Razlog


Descriere

Green Wood Hotel & Spa are un decor elegant si confortabil, fiind situat la 3 km de orasul Razlog si la 6 km de statiunea de schi Bansko, cu facilitatile sale moderne de schi si partii de schi lungi de 65 km. Proprietatea se afla la 300 m de terenul de golf Pirin. Puteti utiliza gratuit piscina interioara incalzita sau piscina in aer liber, sauna, baia de aburi si zona de fitness. Accesul Wi-Fi este gratuit in intreaga proprietate.


Green Wood Hotel & Spa pune la dispozitie o camera a copiilor, o zona comerciala si un restaurant. Puteti savura o varietate de mancaruri din bucataria bulgareasca si europeana, alaturi de o selectie de vinuri bulgaresti si straine. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor regim all inclusive si diverse optiuni pentru planul de masa.


Centrul spa modern Samsara este locul ideal pentru a va ingriji trupul si sufletul, oferind un salon de frumusete, baie de aburi, sauna si o serie de masaje si tratamente cu tehnici spa asiatice si traditionale.


Barul din hol, amplasat in apropierea semineului, serveste cafele aromate, bauturi invioratoare si aperitive. Green Wood Hotel & Spa poate organiza diverse excursii si evenimente. Iarna, hotelul ofera un serviciu gratuit de transfer de la/la partiile de schi din Bansko.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.