Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Razlog Bulgaria

    Razlog este situat în sud-vestul Bulgariei, la 150 km de Sofia și Plovdiv. Aici este popular schiul alpin, la numai două ore cu mașina de la Marea Egee, ceea ce face această regiune unică pentru restul.
...

Citeste mai mult

Vacanta in Razlog Bulgaria

    Razlog este situat în sud-vestul Bulgariei, la 150 km de Sofia și Plovdiv. Aici este popular schiul alpin, la numai două ore cu mașina de la Marea Egee, ceea ce face această regiune unică pentru restul.

    Clima în Razlog este surprinzător de ușoară. Munții protejează regiunea de vânturile de nord, iar aerul mediteranean aduce rece. Regiunea are doua parcuri nationale - Rila si Pirin. izvoare termale locale, au o temperatură a apei de 60 ° C și lacurile limpezi montane atrag turiști.

Orașul are aproximativ 41 de clădiri și case în stilul tipic al Renașterii bulgare. Vizitatorii pot vizita magazinele și meșteri de acasă - țesători, tricotat și creatori artistice, purtători ai tradiției acestei regiuni. La 10 km de centrul orașului, lângă râul acolo IASO împâslire, care este folosit în ziua de azi.

 Apele minerale din această regiune ajută la tratarea bolilor pielii și a sistemului musculo-scheletice, precum și tulburări funcționale ale sistemului nervos. Nivelul apa alcalina - pH 7,4, mineralizare totala - 512 mg pe litru. Definiți-l ca sulfat, sodiu și fluor. Este potrivit pentru exterior și pentru uz intern. În Razlog există mai multe spa-complexe, oferind programe pe tot parcursul anului de wellness, de relaxare și anti-îmbătrânire

Razlog - un centru de transport important. Regulat programată servicii de autobuz din Bansko, Blagoevgrad, Gotse Delchev, Velingrad, Sofia și în alte orașe și sate. Locația convenabilă a orașului, acesta este punctul de plecare al multor trasee turistice din munții Rila și Pirin. Razlog nu este un oraș mare, dar în mod constant plin de viață.

 Razlog Astăzi, centrul administrativ în creștere rapidă Razlog Valley. Există mai multe școli, multe magazine, cafenele și cluburi de noapte, un parc cu un lac artificial, fântâni și verdeață. Aspectul orașului este actualizat și îmbunătățit în mod constant. Populația păstreaza tradițiile și obiceiurile, astfel încât vacanța întotdeauna este întâmpinata cu  distracție.

În apropierea orașului există un teren de golf, care face parte dintr-un sport și de divertisment complex de lux.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Categorii


Au fost gasite 4 hoteluri

Razlog, Bulgaria
Ski 2017-2018
Last Minute

Hotelul Pirin Golf Hotel SPA 5 se afla in frumoasa vale Razlog la 12 km de statiunea Bansko si la 6 km de centrul orasului RazlogComplexul a fost construit in 2011FacilitatiFacilitati generale restaurant 3 restaurante a la carte lobby bar bar Vitami . . .

Razlog, Bulgaria
Ski 2017-2018
Last Minute

. . .

Razlog, Bulgaria
Ski 2017-2018
Last Minute

 Descriere ApartamenteComplexul de apartamente Pirin Golf Country Club 4 este situat in valea Razlog la 13 km de statia de Gondoladin Bansko si la 6 km de centrul orasului Razlog Hotelul a fost construit in 2010  Facilitati Hotelul Pirin Golf Coun . . .

Razlog, Bulgaria
Ski 2017-2018
Last Minute

Terra Complex este locul ideal unde poti petrece o vacanta de neuitat Complexul este destinat in special amatorilor care practica un sport care imbina activitațtle sportive cu niste proceduri SPA si masaje relaxante rezultand astfel o vacanța mai ade . . .