Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Art Villa Rozalia

   Ravda, Bulgaria


Descriere

Pensiunea Rozalia se află în stațiunea Ravda din regiunea Burgas, la 500 de metri de plaja de sud din Ravda. Această pensiune de 3 stele oferă un lounge comun și camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și baie privată. De asemenea, proprietatea asigură un serviciu de închirieri auto, o grădină și o terasă. Camerele pensiunii au un balcon cu vedere la oraș. Toate camerele pensiunii Rozalia includ un dulap și un TV cu ecran plat. Cel mai apropiat aeroport este cel al orașului Burgas, situat la 16 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.