Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA DOLPHIN


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Aqua Dolphin Beach - All Inclusive este situat în Ravda și are piscină sezonieră în aer liber, grădină și lounge comun. Fiecare unitate de cazare de la acest hotel de 3 stele oferă vedere la mare, iar oaspeții beneficiază de acces la bar și la restaurant. Fiecare cameră are terasă. Camerele hotelului au zonă de relaxare și TV cu ecran plat. De asemenea, toate camerele includ baie privată și balcon. Unitățile de cazare oferă aer condiționat și birou. Aqua Dolphin Beach - All Inclusive pune la dispoziție loc de joacă pentru copii. Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește bulgară, engleză și rusă și oferă informații practice despre zona din jur. Sunny Beach se află la 3 km de hotel, iar orașul Burgas este la 23 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 15 km de Aqua Dolphin Beach - All Inclusive.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Bar
Plajă
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.