Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Web: www.maggiesranch.ro

Maggie's Ranch

este destinatia perfecta pentru week-end-uri si vacante relaxante, dar si pentru orice eveniment de business. Deschis in toate anotimpurile, complexul turistic ofera camere confortabile, decorate cu stil si bun gust precum si un restaurant tip Steak House.
In timpul dumneavoastra liber va garantam distractie si relaxare. Puteti allege activitati precum echitatie, plimbari cu trasura sau bicicleta si drumetii in natura. La Maggie’s Ranch gasiti doua saune, o piscina si un jaccuzzi, ambele in exterior.
Pentru seminare, workshop-uri sau teambuilding-uri oferim un meeting room cu toate dotarile necesare: videoproiector si ecran, flipchart, lumina naturala. Va stam la dispozitie pentru a planifica si organiza evenimentul dumneavoastra impreuna, croit pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.