Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Clasificata la 3 stele, Pensiunea Casa Rasnoveana este locul unde intotdeauna veti fi intampinati cu ospitalitate de catre gazde si in care veti gasi ambianta unei case primitoare, autentica rasnoveana.
Aceasta este situata la baza dealului pe care se afla Cetatea Rasnov, la aproximativ 800 m de centrul si 100 m de parcul orasului, intr-o zona curata si linistita, cunoscuta sub numele de Promenada.

Descriere camere:
Structura camere: 5 duble si o tripla, toate cu bai propri (13 locuri de cazare ).

Descriere facilitati:
Salon destinat petrecerii timpului liber, in care turisti pot juca biliard, dart, table, sah, rumy, carti, etc; Loc de joaca pentru copii; Terasa acoperita; Grill si rotisor; Parcare interioara pentru 6 autoturisme; Inchiriere biciclete; Masa de tenis.

Locatie:
Casa este imprejmuita de un decor pitoresc si ofera o priveliste superba spre Cetatea Rasnov.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie non-stop
TV in camera
Baie proprie
Gradina
Terasa
Parcare gratuita
Televiziune prin cablu/satelit
Serviciu inchiriat biciclete

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.