Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Captains House


Descriere

Locatie
La doi pași de portul Preveza (iesire pe promenada centrala), la 3,5 km de aeroportul Aktiya, 71 km de Igoumenitsa.
Recomandari
Clădirea veche a secolului al 19-lea a fost restaurată în 2010, si transformata într-un hotel. Arhitectura tradițională a fost conservata. Ieșirea din hotel se află pe promenada centrală. Camere confortabile, acces la internet, un salon elegant, un nivel ridicat al serviciilor.


Descriere camere
Total 9 camere: Doubles Deluxe (15 mp), Junior Suite (30 mp), apartamente (35 mp).Camerele sunt dotate cu aer condiționat, mini-bar, acces gratuit la internet Wi-Fi , TV prin satelit, seif, baie / dus, uscator de par, telefon. Fier și masă de călcat - la cerere.Doubles Deluxe Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Junior Suite cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Apartamente Pat dublu, canapea extensibilă.Servicii de curățenie zilnic, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Internet
Seif
Cada/dus
Aer conditionat
Mini-bar
Uscator de par
Telefon
Card de credit
Animalele de companie nu sunt permise
Plaja cu nisip
Canale TV prin satelit
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
Cantina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.