Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poseidon Beach Hotel


Descriere

Hotelul Poseidon Beach este alegerea ideala pentru cei care doresc liniste, relaxare si distractie. Poseidon Beach a fost renovat in totalitate in anul 2010. Pentru cei pasionati de arheologie, hotelul este situat ideal la mica distanta fata de anticul Nikopolis, Necromanteionul din Acheron, teatrul antic din Dodona si Zalogo. LOCALIZARE:
Hotelul se gaseste in statiunea Kanali-Kastrosykia la 18 km distanta fata de orasul Preveza, la 20 km fata de aeroportul Aktio, 30 km distanta fata de orasul Lefkada si 10m distanta fata de plaja.
DOTARI CAMERE:
Toate camerele au: A/C, TV , telefon, balcon/terasa, uscator de par, frigider, incalzire centralizata, Wi-Fi, baie cu dus.
FACILITATI HOTEL:
Hotelul pune la dispozitia turistilor: Receptie,restaurant , piscina, piscina pentru copii, pool bar, bar, mini gradina zoologica.
PLAJA:
Plaja statiunii se gaseste la numai 10m distanta. In imediata apropiere se gasesc renumitele plaje: Kanali, Monolithi si Kastrosikia.
TIP MASA:
Demipensiune.
ALTE INFORMATII:
Website: http://www.poseidonbeach.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bed and breakfast
Continental breakfast
Tourist area
Ideal hotel for families
Café
Single rooms
À la carte dinner menu
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Year of the last refurbishment
Special-diet food
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Year of construction
Buffet breakfast
Half-board
Garden
Lift
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
24 hour reception service
Internet access
Safe
Games area
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.