Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLOWER POT COMPLEX


Descriere

Situat în Preveza, la 450 de metri de plaja Kyani Akti, Complexul Flower Pot este administrat de o familie și pune la dispoziție o grădină bine întreținută, cu zonă de luat masa și facilități de grătar, precum și o zonă cu un ecran lat, unde se pot viziona filme. Proprietatea pune la dispoziție unități de cazare în sistem self-catering, cu WiFi gratuit. Toate unităţile de cazare de la Flower Pot au decor inspirat de flori, în culori vii şi pat din lemn de culoare închisă sau fier forjat. Fiecare unitate are zonă de relaxare și bucătărie sau chicinetă bine echipată cu frigider, zonă de luat masa și cuptor. Facilitățile includ aer condiționat și Smart TV. Complexul Flower Pot are terasă la soare. Proprietatea pune la dispoziție un multifuncțional cu fax, iar oaspeții pot solicita un computer/laptop sau tabletă. Oaspeții pot închiria biciclete sau pot utiliza gratuit bicicletele proprietății, iar zona este cunoscută pentru drumeții și ciclism.Centrul orașului Preveza, unde oaspeții pot găsi o varietate de magazine, cafenele, baruri și restaurante, se află la 800 de metri. Aeroportul Național Aktion este la 5 km. Servicii de transfer de la/la aeroport sunt oferite la cerere și la un cost suplimentar, iar în apropiere există o parcare publică gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.