Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA MARIA


Descriere

Situata la intrarea in oras pe Soseaua Nationala 87, Pensiunea Maria Predeal va asteapta in orice anotimp sa va petreceti timpul liber alaturi de familie si prieteni intr-o atmosfera de neuitat. Puteti alege dintre cele doua locatii care alcatuiesc Pensiunea Maria – Vila Brandusa 4 stele si Vila Maria Rustic 3 stele – amandoua fiind potrivite pentru petreceri dar si relaxare si voie buna.

Cele doua vile sunt situate in aceeasi locatie iar accesul in zona este facil, intrare din DN 1. Puteti inchiria nu doar camere pentru un sejur la munte, ci si intreaga vila pentru diverse evenimente, petreceri, team-building-uri etc. Cu ce va mai intampinam? In afara de voie buna, aer curat si peisaje unice, Pensiunea Maria va pune la dispozitie toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va bucura de timpul petrecut aici.

Ambele vile au sufragerie generoasa, bucatarie, camere cu baie proprie, terase cu gratar si foisor, spatii de joaca special amenajate pentru copii atat in interior, cat si la exterior, dar si parcare privata. In plus, piscina functionala tot timpul anului si sauna finlandeza sau cea de intretinere (cu infrarosu) va incarca cu energie si va ajuta sa va mentineti starea de bine pe tot parcursul sederii.

Daca vreti sa explorati imprejurimile, trebuie sa stiti ca exista partii de schi excelente si trasee montane de care puteti sa va bucurati in toate anotimpurile.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
TV
Restaurant
Saună
seif in camera
Bar
Piscină
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.