Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Regina


Descriere

Pensiunea Regina este situată în stațiunea montană Predeal, la doar 4 minute de mers pe jos de pârtiile de schi. Pensiunea beneficiază de o locație convenabilă, la 400 de metri de centrul orașului şi este decorată într-un stil tirolez unic.

Toate camerele sunt mobilate individual şi izolate fonic şi au balcon. Oaspeții au la dispoziție o zonă de relaxare şi TV cu ecran plat și canale prin cablu.

Pensiunea Regina are recepţie cu program nonstop şi un bar în hol. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Oaspeţii au la dispoziţie un depozit pentru echipament de schi şi pot închiria echipament de schi de la proprietate. De asemenea, în apropiere există o școală de schi.

Pensiunea Regina se află la doar 400 de metri de pârtia de schi Clăbucet și de telecabine. Gara Predeal este situată, de asemenea, la 400 de metri.

Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Predeal, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.