Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel CARMEN


Descriere

Situat in centrul orasului Predeal, hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Puteti face o baie in piscina interioara incalzita, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj si puteti utiliza sauna uscata sau sala de fitness.

Camerele sunt prevazute cu acces gratuit la internet WiFi sau prin cablu, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baile includ articole de toaleta gratuite, iar pentru un plus de confort se asigura papuci si un halat de baie. Unele camere au vedere la munte si un balcon.

Camerele duble 3* sunt mai mici ca spatiu, nu permit adaugarea unui pat suplimentar. Ocuparea maxima este de 2 adulti + 1 copil 11,99 ani, copilul trebuie sa doarma cu parintii in pat (fara pat suplimentar).

Va puteti bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un cost suplimentar. Daca doriti sa petreceti cateva ore de divertisment, hotelul Carmen include un centru de bowling cu 6 piste. Oaspetii care calatoresc in scop de afaceri vor gasi aici 2 sali de conferinte echipate complet, care pot gazdui in total pana la 500 de persoane.

Restaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente private, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Puteti gasi mai multe restaurante si magazine la cativa pasi. Partiile de schi Clabucet si Polistoaca sunt la 1 km de acest hotel. Castelul Peles este la 20 km de hotelul Carmen, iar Castelul Bran se afla la 33 km. Aeroportul International Henri Coanda este la 129 km de proprietate.

Tarifele includ accesul la centrul SPA (piscina, jacuzzi, sauna, sala de fitness), acces liber si nelimitat la internet WI-FI, parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Patut bebe (0-2 ani) gratuit, in limita disponibilitatii.

Check-in ora 14:00 / Check-out ora 12:00.
Accesul cu animale de companie nu este permis.

Tarifele de cazare nu includ Taxa salvamont, dezvoltare turistica si infrumusetare statiune * in valoare de 3 lei/persoana/noapte.

*Tariful taxei poate fi modificat in functie de hotararile Consiliului Local Predeal.

Nota: Este posibil ca piscina sa fie inchisa din cauza normelor de preventie impotriva Covid-19. Va rugam intrebati la receptie in imediata apropiere a checkin-ului!



























Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
camere de familie
Restaurant
Piscina interioara
Bar
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.