Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hera este situat chiar lângă o pădure, în staţiunea montană Predeal. Acesta oferă o piscină interioară, o saună, un restaurant care serveşte mâncăruri internaţionale, Wi-Fi gratuit şi camere cu TV LCD.

Oaspeţii pot admira vederea la munţii Piatra Mare, Bucegi şi Postăvarul de pe terasa cu facilităţi de grătar. La cerere, pot fi rezervate şi masaje terapeutice.

Predeal este cel mai înalt oraş din România şi oferă 5 pârtii de schi. Printre cele mai renumite atracţii se numără Cabana 3 Brazi, Cabana Susai şi Cabana Poiana Secuilor. Gara din Predeal se află la 1,6 km.

Castelul neo-renascentist Peleş este situat la 20 km. Oraşul medieval Braşov se află la 26 km. Castelul Bran este la 34 km de Hera.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.