Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Andy vă oferă o ambianţă liniştită în Predeal, la 1 km de pârtia de schi Clăbucet. Acest hotel are un restaurant care serveşte un mic dejun tip bufet şi preparate din bucătăria naţională şi internaţională.

Camerele de la Hotelul Andy au vedere la munţii din jur şi o zonă de relaxare, minibar, TV şi o baie privată cu cadă şi articole de toaletă. Unele camere duble au balcon.

Hotelul are o cadă cu hidromasaj şi facilităţi de saună, iar la cerere sunt disponibile masaje. Există, de asemenea, o terasă cu vedere la munţii din jur. La hotel se poate juca tenis de masă şi biliard şi există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii.

Hotelul se află la 200 de metri de cea mai apropiată staţie de autobuz, care leagă oraşul Predeal de oraşele Braşov şi Sinaia. Gara Predeal se găseşte la 5 minute de mers cu maşina, iar Castelul Bran la 30 de minute de mers cu maşina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.