Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA HILLTOP


Descriere

Pensiunea Hilltop este frumusețea dintre copaci care te va cuceri de la prima vizita. Aici lucrurile sunt simple si frumoase! Destinatia perfecta pentru relaxare! Ne dorim ca turistii sa aiba parte de cea mai buna experienta la munte! Daca sunteti in cautarea unui sejur relaxant atunci acesta ar putea fi locul potrivit.
Pensiunea este pozitionata la 7 minute de mers pana la partia de schi si 10 minute pana in centrul statiunii si ofera cea mai buna experienta de cazare intr-o casa contemporana, cu paturi incapatoare, mic dejun excelent si zona de relaxare. Deasemenea, pensiunea isi asteapta oaspetii in cele 15 camere duble amenajate intr-un stil cu influente portugheze si cu vedere spre padure, dispuse pe 3 etaje si pune la dispozitia acestora jacuzzi, sauna, parcare gratuita, acces internet wifi, gradina.
Descriere camere:
15 camere duble twin - 90/200 cm; la cerere se pot uni paturile si se adauga un suport pentru a nu se simti diferenta de nivel. Dotari camere: tv, baie proprie, uscator de par in baie, balcon, acces wifi, sistem incalzire.
Descriere facilitati:
Pensiunea isi asteapta oaspetii in cele 15 camere duble amenajate intr-un stil cu influente portugheze si cu vedere spre padure, dispuse pe 3 etaje si pune la dispozitia acestora jacuzzi, sauna, parcare gratuita, acces internet wifi, gradina.
Atractii turistice:
ascensiuni montane (Vf. Piatra Mare 1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata obiective istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran; Canionul 7 scari; Cheile Rasnoavei; Manastirea Sfantul Nicolae; Monumentul poetului Mihail Saulescu; Monumentul Eroilor de pe Valea Rasnoavei.
Politici:
Nu se accepta animale de companie. Taxele locale se achita la receptie. Check-in ora 14, check-out ora 12.
Servicii masa:
Pensiunea dispune de salon de mic dejun (sistem bufet suedez).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Non-smoking Rooms
Room TV
Shower
Private bathroom
Hairdryer
Sauna
Jacuzzi
Free Wireless Internet
Heating
Balcony
Cable/Satellite TV
Free Parking
Reception desk
Garden
Credit card accepted
Luggage Storage
Non-smoking Hotel
Breakfast area
Smoking Area
Newspapers

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.