Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stefania


Descriere

Amplasare: La iesirea din statiune

Pensiunea Stefania este construita dupa un stil vechi secuiesc, care pastreaza traditia atat in arhitectura cat si in decoratiune. Se afla intr-o strada linistita, imbratisata de o padure si de paraul Tarnava Mica. Cu caracterul ei rustic si traditional imbina intr-un mod armonios trecutul si prezentul, in mod special remarcandu-se prin gastronomia specifica regiunii.
intreaga gospodarie are 1700 mp, cu parcare, curte amenajata cu flori si mobila de gradina, hinta, lac...si se afla aproape de centru si de salina.

Numarul camerelor 5:

2 camere cu 3 paturi s,i 3 camere cu 2 paturi
capacitatea 17 persoane
baie proprie pentru fiecare camera
bucatarie rustica, tipic taraneasca
TV, mini-bar, prosoape, uscator de par in fiecare camera

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.