Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Sandor


Descriere

Pensiunea Sandor este situată în staţiunea Praid, pe strada Salinei, aflată la apr. 300 m distanţă de Salina Praid, de Ştrandul cu apă sărată şi de Centrul Wellnes Praid- deschis în anul 2015.

Aveţi multiple de posibilităţi de agrement în zonă atât vara cât şi iarna.

Pensiunea noastră în total are 19 camere - situate în două clădiri – pentru 60 de persoane.

Camerele sunt dotate cu baie proprie, apă caldă, televizor prin cablu, frigider, acces WIFI şi aer condiţionat în clădirea I.

Bucătăria este dotată cu tot ce aveţi nevoie pentru pregătirea sau luarea mesei.

În curte avem loc de joacă pentru copii (tobogan, trambulină etc.) şi un spaţiu amenajat pentru grătar cu terasă. Lângă pensiune avem şi o brutărie cu un magazin de prezentare unde în fiecare zi găsiţi pâine şi produse de panificaţie proaspătă.

Avem parcare privată, numerotate pentru fiecare cameră.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.