Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Medvehaz


Descriere

Pensiunea Medveház pune la dispoziție o grădină cu facilităţi de grătar, terasă de vară şi un loc de joacă pentru copii. Oaspeţii pot beneficia de acces gratuit la internet Wi-Fi şi de parcare privată. Gara din Praid este la 500 de metri.

Restaurantul pensiunii serveşte preparate din bucătăriile maghiară şi românească. Băuturi non-alcoolice şi alcoolice sunt oferite la bar.

Toate camerele au baie privată cu duş, parchet şi TV. Este oferit și un dulap mic.

Piscinele publice cu apă sărată din Băile Sărate Praid se află la 500 de metri, iar oaspeţii pot vizita Canionul de Sare, la 1 km de Medveház. Puteți schia în Bucin, la 18 km , sau pe pârtiile de schi din Sovata, la 22 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Restaurant
Loc de joaca pentru copii
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.