Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA AMBRUS E


Descriere

Pensiunea este situata aproape de la Salina, intr-o zona linistita.Preturile este valabil cel putin 5 nopti. Curtea este dotata cu foisor, gratar, ceaun si loc de joaca pentru copii, 19 m lungime, topogan, nisip si toate feluri de jucarii in verdeata. O tirolina pentru copii. Parcare la curte. Aveti la dispozitie mare spatiu de verdeata. Fiecare camera cu baie proprie in Pensiune avem 6 Bucaterie dotate cu microunde, frigider, farfurie si toate ce aveti nevoie. Puteti servi masa la restaurantele din localitate sau la autoservirea din apropiere sau chiar in salina. Pensiunea va asteapte in orice anotimp clienti in portile deschise si multe dragoste. Receptia camerelor se face dupa ora 13. 00, iar predarea lor tot pänä la ora 11. 00 a ultimei zi din sejur.. Curatenia in camere si schimbarea lenjerieie si a prosoapelor se face la cerere. Obiective turistice- Salina Praid, Corund, Sovata cu Lacul Ursu, Sovata Lacul Tivoli, lacul Sfanta Ana, Sumuleu, Odorheiu Secuiesc, Munti Harghita Madaras, Lacul Bezid, Sighisoara. 5 km din Praid e Lacul Tivoli este un lac artificial, pe timp de vara, este un loc potrivit pentru pescuit si plimbari cu Barca, iar pe timp de iarna pentru patinaj. In jurul lacului s-a construit un centru de agrement care include un strand utilat modern, iar la dispozitia copiilor sta un bazin special. Va asteptam cu drag. Numai LA telefon FAC rezervare,NU raspund email.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.