Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Izvor


Descriere

Pensinea La Izvor este situata in judetul Harghita, la granita cu judetul Mures, la 50 de m de Salina Praid.

Pensiunea va asteapta in orice anotimp pentru a va petrece aici concediile sau vacantele care cu siguranta vor deveni de

Va asteptam cu drag in pensiune cu o gradina frumoasa, cu locuri de joaca pentru copii cu: biciclete, trotinete masinute, pt copii. Si neaparat cu gratare amenajate, ceaun, disc si locuri de servit masa in aer liber.

Pensiunea poarta si acum amprenta vremurilor de demult si fiecare obiect din curte are propria sa istorie.

Unitatea este prevazuta cu sistem de supaveghere cu videocamere, astfel parcarea este supravegheata.
Structura spatiu cazare.

Nr. 15 Camere duble cu pat suplematar dotata cu: saltele ortopedice, lenjerie alba calcata si prosoape albe. Camerele sunt echipate cu:baie, uscator de par, dozator cu sapun lichid, Tv color, frigider, acces Internet.

Fumatul este interzis in camere.

Bucatariile sunt dotate cu: 5 plite electrice, hota, prajitor de paine, vesela si tacamuri completa in stare foarte buna, detergent de vase, prosoape albe si cuptor cu microunde. Sala de Conferinte exista


Pe langa Salina Praid care este atractia principala a localitatii, Praidul constituie punctul de plecare catre numeroase atractii turistice: Strand cu apa sarata, Wellness Center, Canionul de Sare, Cetatea Rabsonne, Casa Aprily, Partii de schii in apropierea localitatii Praid:bogdan. 15. Km. Bucin. 20. Km. Sovata. 15. Km. Homorod. 53. Km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.