Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea FAMILY este situată la 40 m de intrarea în SALINA PRAID, pe DN 13A, lângă CEC Bank si foarte apropape de Strandul Praid

Suntem a 4-a casă de locuit de la ieşirea din Salină, în acest mod în curtea pensiunii beneficiaţi de un tratament în plus, respirând aerul sărat al Salinei Praid.

CAMERELE sunt utilate cu pat matrimonial şi sunt dotate cu: TV color, seif, baie proprie, uscător de păr, frigider, acces internet , folosirea telefonului gratuit între camere şi în reţeaua ROMTELECOM. Camerele au acces la bucătărie comună bine utilată. Camerele duble au un pat matrimonial lat de 1,6 m iar camerele triple au un pat matrimonial lat de 1,6 m şi un pat de o persoană.

Bucătărie comună dotată cu: plită gaz, hotă, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, cafetieră, ceainic, pahare şi gamă largă de veselă.

NOU – din iulie 2012- OPŢIONAL AER CONDITIONAT !!!!

Pentru mărirea confortului Dvs. începând din iulie 2012 in camerele 1, 2 si 3 sunt dotate cu sisteme de aer condiţionat propriu si astfel turiştii acestor camere pot beneficia opţional de AER CONDITIONAT pentru 15 lei/zi.

APARTAMENTUL este compus din dormitor, bucătărie şi baie proprie.

Dormitorul apartamentului este dotat cu: TV color, seif, DVD Player cu DVD pentru copii, uscător de păr, acces internet, folosirea telefonului gratuit între camere şi în reţeaua ROMTELECOM.

Bucătăria apartamentului este dotată cu: aragaz cu cuptor, hotă, cafetieră, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, ceainic, pahare şi veselă. În bucătărie este un TV LCD şi un pat extensibil de 1,2 m lăţime, util pentru doi copii.

Apartamentul are boiler electric propriu pentru baie proprie.

Încălzirea pensiunii este realizată cu panouri electrice -ecologice: cu reglarea temperaturii prin termostat, montat în fiecare cameră, realizându-se căldură până la 23 grade după dorinţa fiecăruia.

FUMATUL ESTE INTERZIS IN CAMERE, deoarece exista sistem de avertizare antifum şi totodată este in favoarea copiilor sensibili şi în favoarea noastră a tuturora.

Pensiunea dispune de parcare proprie în curte, supravegheată cu videocamere, astfel parcarea este supravegheata in permanenţă.

Copii au la dispoziţie loc de joaca amenajat cu jucării pentru nisip şi sunt şi jucării pentru camere.

Pentru petrecerea timpului liber aveţi la dispoziţie un platou cu o vedere pitoreasca, dotat cu 2 grătare, un cuptor pizza, precum si 4 foişoare de 8 persoane pentru servirea mesei in aer liber.

Oaspeţii noştri au acces la INTERNET WIRELESS, bucătărie, unde îşi pot încerca talentul de bucătar, loc de joaca, parcare gratuita si fax.

Oferim gratuitate pentru copii cazaţi până la vârsta de 10 ani - dacă nu se solicită pat suplimentar.

Copii peste vârsta de 10 ani se cazează în pat de o persoană sau în pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.