Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Lipa ( Postira)


Descriere

Bucurându-se de o locaţie splendidă la câţiva paşi de mare, în centrul orăşelului Postira, hotelul Lipa oferă camere spaţioase, cu acces gratuit la internet şi terasă, logie sau ferestre franceze cu vedere uimitoare la mare.

Acest hotel dotat cu aer condiţionat are un restaurant şi o terasă cu grătar, unde puteţi savura specialităţi locale şi internaţionale, însoţite de o gamă largă de vinuri de calitate superioară.

Barul de aperitive Lipa oferă băuturi răcoritoare. Puteţi înota în piscina cu apă dulce în aer liber sau puteţi profita de sauna, cada spa şi salonul de masaj din centrul de wellness al hotelului Lipa.

Acesta este locul preferat de turiștii din Postira, conform comentariilor independente.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Radio
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Lounge
Rent a bike
Free parking
Change machine
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Scuba diving
Air-conditioning
Balcony
Heating
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.