Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arizona Del Mar


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Arizona del Mar Aparthotel este situat în Pomorie și oferă facilități de grătar. Autogara Pomorie se află la 400 de metri. Accesul WiFi este gratuit.

Unitățile de cazare includ o zonă de relaxare şi de luat masa. Unele unități au terasă şi/sau balcon. Toate unitățile de cazare includ bucătărie cu un cuptor şi prăjitor de pâine. În plus, oaspeții au la dispoziție frigider și fierbător. Fiecare unitate de cazare are baie privată cu o cadă. Acest hotel de apartamente oferă parcare privată gratuită.

Arizona del Mar Aparthotel include și o terasă la soare.

Proprietatea pune la dispoziție facilităţi pentru sporturi nautice şi un serviciu de închiriere de biciclete şi autoturisme. În zonă pot fi practicate diverse activități, cum ar fi călărie și snorkelling. Muzeul Sării se află la 900 de metri de Arizona del Mar Aparthotel, iar parcul acvatic Pomorie este la 3,4 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, situat la 11 km de Arizona del Mar Aparthotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
receptie 24/7
magazine

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.