Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Alpin

   Poiana Brasov, Romania


Descriere

Alpin Casa se află în Poiana Brașov, la 5 minute de mers pe jos de pârtiile de schi, și oferă camere cu balcon privat și WiFi gratuit. Facilitățile includ 4 restaurante și o zonă spa cu saună, sală de fitness și cadă spa. Camerele confortabile de la Alpin Casa au TV prin satelit și un balcon din lemn cu vedere la munții Postăvarul și Piatra Craiului. La restaurantele proprietății, oaspeții pot savura o varietate de mâncăruri românești, precum și preparate din bucătăria spaniolă și italiană. De asemenea, în fiecare dimineață se servește un mic dejun tip bufet. Pentru o băutură revigorantă sau o gustare, oaspeţii pot merge la bar, care beneficiază şi de o terasă cu vedere.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
servicii de curatenie
Piscina interioara
Facilități persoane cu dizabilități

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.