Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradul


Descriere

Hotelul Bradul este amplasat la liziera padurii, langa partia de schi. Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, 11 sali de conferinte, piscina interioara, masaj, sauna, jacuzzi, sala fitness, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, camere pentru nefumatori, spalatorie/calcatorie, centru de echitatie, stadion de fotbal, ski, snowboard, inchiriere echipament sportiv (ski, snowboard, biciclete, paint ball), inchirere ATV. Facilitati camere: TV flat-screen (TV HBO si CNN), saltea ergonomica Voglauer, pilota si perne, minibar, seif, baie cu cada si dus, uscator de par, oglinda pentru machiaj, internet-wireless. Servicii masa Facilitati copii

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Ski Runs
Single rooms
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Entertainment activities
Parking
Garage
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Central heating
Laundry service
Year of construction
Buffet breakfast
Apartments
Public transport
Number of flats (main building)
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.