Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Business Hotel Plovdiv


Descriere

Situat în centrul orașului Plovdiv și la doar 500 de metri de strada principală și orașul vechi, Business Hotel Plovdiv oferă confort superb, servicii impecabile și facilități excelente.

Camerele sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale internaționale, telefon digital direct, minibar și acces gratuit la internet de mare viteză. Unele unități oferă terase cu vedere panoramică la oraș.

Oaspeții de afaceri vor găsi aici o sală de întâlniri cu o capacitate de până la 70 de persoane, echipată cu un ecran de televiziune de 55 ", microfon, difuzoare, proiector multimedia și ecran, laptop și materiale de hârtie.

În zona de luat masa din hol, puteți servi un mic dejun proaspăt pregătit după alegerea dvs.

Hotelul este situat convenabil și oaspeții pot ajunge la Târgul Internațional din Plovdiv într-o plimbare de 10 minute, iar gara centrală aflată la 5 minute de mers cu mașina. Proprietatea este la 10 km de Aeroportul Plovdiv. Transferurile de la / la aeroport sunt oferite contra unui cost suplimentar.

Plovdiv Center este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de arhitectură, cultură și arheologie

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms
station
Airport
City centre

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.