Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqualand


Descriere

Hotelul Aqualand oferă camere și apartamente cu aer condiționat, TV prin cablu și Wi-Fi gratuit. Hotelul are un centru spa.

Decorate în tonuri de lumină, interioarele Hotelului Aqualand au podele cu mochetă și mobilier modern. Fiecare unitate de cazare are o baie privată cu duș.

Sauna, baia de aburi și șezlongurile din zona de spa sunt oferite la un cost suplimentar. Recepția de 24 de ore oferă servicii de curățătorie și de călcat.

Autogara și gara principală sunt la 4,5 km, iar centrul orașului Plovdiv și orașul vechi maiestuos sunt la 5 km de hotel. Aeroportul Internațional Plovdiv se află la mai puțin de 12 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.