Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Yarus


Descriere

Situat în Ploiești, la 10 minute de mers pe jos de Ploieşti Shopping City, Hotelul Yarus oferă Wi-Fi gratuit, o terasă, o recepție deschisă nonstop și un restaurant. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar cea mai apropiată stație de autobuz este la 60 de metri.

Camerele de la Yarus au aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi balcon. Acestea au, de asemenea, o zonă mică de relaxare cu o canapea și o baie cu duș.

Micul dejun poate fi savurat zilnic la hotel, iar cina este servită la restaurant. Cel mai apropiat magazin alimentar este la numai 35 de metri.

Oaspeții hotelului pot profita de facilitățile de grătar. Centrul oraşului Ploiești este la 15 km, iar gara se află la 20 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.