Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit la sfârșitul secolului al XIX-lea și recent restaurat în întregime, Hotelul Vigo din Ploiești pune la dispoziție o zonă de spa cu piscină și o terasă elegantă adiacentă.

Toate camerele sunt mobilate în stilul Belle Époque al clădirii, fiecare cameră având propriul său caracter.

În toate zonele Hotelului Vigo se oferă acces la internet wireless gratuit.

După o zi de afaceri sau de vizitare a orașului Ploiești, oaspeții se pot relaxa la piscina acoperită sau în zona de spa, prevăzută cu o cadă cu hidromasaj, saună și baie turcească cu atomoterapie.

Micul dejun tip bufet este inclus în tarif.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.