Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prahova Plaza


Descriere

Hotelul Prahova Plaza, de 4 stele, este situat in centrul orasului Ploiesti, langa Primarie, fiind perfect atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru simplii turisti.
Prahova Plaza are 11 etaje cu interioare somptuoase si design elegant si ofera camere spatioase si servicii de calitate, care ii vor multumi si pe cei mai exigenti oaspeti. In intregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi si prin cablu.

Localizare
Hotelul Prahova Plaza, de 4 stele, este situat in centrul orasului Ploiesti, langa Primarie, fiind perfect atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru simplii turisti.

Distante
- 2 km de Gara de Sud
- 45 km de aeroportul Henri Coanda

Facilitati
Hotelul are 2 restaurante si un bar: restaurant National Club (140 locuri, ideal pentru pranz, cina sau pentru evenimente private), restaurant Il Piccolo Giardino (120 locuri), Aquarium Bar (30 locuri).
Prahova Plaza sta la dispozitia clientilor sai cu urmatoarele servicii si facilitati: room service, transfer de la/la aeroport, spalatorie, parcare.
De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor corporate si business 3 sali de conferinte: Grand Blue Room (400 locuri), Blue I (150 locuri), Blue II (200 locuri), dotate cu videoproiectoare, ecrane de proiectie medii/gigant, flipcharts, acces la internet wireless de mare viteza, aer conditionat, instalatie de sonorizare/lumini (la cerere), astfel incat orice eveniment desfasurat la noi se va bucura de un real succes si aprecierea participantilor.

Camere
Prahova Plaza are o capacitate de cazare de 139 camere distribuite pe 11 etaje: 10 Junior Suites, 20 de camere duble cu pat twin si 109 camere duble cu pat matrimonial.
Interiorul se caracterizeaza prin decorul rafinat, peretii cu finisaje interioare deosebite (stucco venetian), fotoliile si canapelele primitoare din lemn, tapiseria din brocart sau tesaturi fine, aplicele de alama care raspandesc o lumina discreta si intima, culorile perfect armonizate si baile complet echipate, cu atentie la cel mai mic detaliu.

Tipuri camera
Economy: Camera are o suprafata de 14 mp si dispune de pat queen, acces gratuit la internet de mare viteza wireless si pe cablu, minibar, televizor LCD cu peste 50 canale TV nationale si internationale, telefon cu acces international, baie cu dus
Standard: Camera are o suprafata de 20 mp si dispune de pat king size sau twin, acces gratuit la internet de mare viteza wireless si pe cablu, minibar, televizor LCD/LED cu peste 50 canale TV nationale si internationale, telefon cu acces international, baie cu dus.
Deluxe: Camera are o suprafata de 24 mp si dispune de pat king size, acces gratuit la internet de mare viteza wireless i pe cablu, minibar, televizor LED cu diagonala de 102 cm i peste 50 canale TV nationale si internationale, telefon cu acces internaional, baie cu cada.
Junior Suite: Camera are o suprafata de 32 mp Junior Suite asigura o zona dedicata de relaxare si lucru pentru cei mai exigenti clienti.
Junior Suite ofera, pe langa traditionalele servicii hoteliere de 4 stele si un spatiu de lucru dedicat pentru clientii business.
Camera dispune de pat king size, acces gratuit la internet de mare viteza wireless si pe cablu, birou de lucru dedicat, canapea, minibar, televizor LED cu diagonala de 102 cm si peste 50 canale TV nationale si internationale, telefon cu acces international.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu: acces gratuit la internet de mare viteza wireless si pe cablu, minibar, televizor LCD cu peste 50 canale TV nationale si internationale, telefon cu acces international, baie cu dus sau cada.

Altele
Check in: 14:00
Check out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.