Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Plaisir


Descriere

Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a municipiului Ploiesti, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov. In imediata vecinatate a hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere) cu Gradina Zoologica, iar la o distanta de doar 5 minute puteti vizita Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de arheologie si multe alte obiective turistice ale municipiului Ploiesti. Parcarea hotelului Plaisir are o capacitate de peste 300 de locuri, parcare iluminata pe timp de noapte si cu paza 24h/24.

Localizare
Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a municipiului Ploiesti, la numai 45 de kilometri de Aeroportul Otopeni si 100 kilometri de Brasov.

Distante
- 45 km de aeroportul Otopeni
- 100 km de Brasov

Puncte de interes
- Parcul Bucov
- Muzeul Ceasului
- Muzeul Petrolului
- Muzeul de arheologie

Facilitati
Pentru evenimente festive sau doar pentru a va delecta simturile, Hotelul Plaisir dispune de un restaurant cu 2 sali, una de 180 de locuri iar cealalta de 550 locuri.
Pentru intalniri, seminarii, conferinte hotelul la dispozitie o sala de conferinte sau un meeting room, dotate cu video-proiector si internet wireless.
Pentru distractie si relaxare puteti folosi piscina hotelului (fiind singurul hotel din Ploiesti ce detine si o piscina), sauna, Jacuzzi, sala de fitness sau salonul de masaj. In incinta complexului hotelier se afla cea mai mare baza sportiva din Ploiesti cu 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal si 2 de tenis cu piciorul iluminate nocturn . De asemenea se poate practica tenisul de masa si biliardul.

Camere
Hotelul are 25 de camere duble si un apartament.

Tipuri camera
Camera dubla
Apartament

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.