Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central


Descriere

In urma unui proces de modernizare, hotelul Central a fost reclasificat la categoria 4*. Din cele 166 de camere, 108 indeplinesc standardele de 4* iar 58 de camere au ramas clasificate la categoria 3*. Camerele spatioase si luminoase au dotari moderne, iar facilitatile pentru agrement (Crama Berbec, terasa de vara, Cupola Bar, Centre Ville Café, Centrul Wellness) si evenimente (centru de conferinte cu 4 sali) sunt impresionante. Hotelul Central este o excelenta locatie pentru evenimente festive private sau corporate.

Hotel recomandat:
- pentru tranzit si evenimente festive (petreceri private, receptii, cocktail-uri) sau de afaceri
- pentru posibilitatile de agrement in incinta hotelului (Crama Berbec cu meniuri traditionale, Cupola Bar la mansarda, Centre Ville Cafe cu diverse specialitati de cofetarie, bauturi si cafea, Centrul Wellness cu piscina, sauna, fintess, jacuzzi)
Atuuri:
- pozitionarea ultracentrala in Ploiesti
- renovarea completa recenta
- diversitatea facilitatilor de agrement si pentru evenimente private sau de afaceri
- traditia Cramei Berbec din incinta hotelului
Descriere camere:
Camerele standard 4* au paturi twin, queen sau king size si sunt dotate cu internet wireless, seif, uscator de par, halat de baie, papuci. Suprafata camerei este de 14 mp
Camerlele executive 4* au paturi twin sau queen size si sunt dotate cu internet wireless, seif, uscator de par, halat de baie, papuci, fierbator cu pliculete de ceai si cafea instant. Suprafata camerei este de 22 mp.
Garsonierele sunt compuse din camera de lucru, dormitor si baie. Dormitorul are pat queen sau king size iar garsonierele sunt dotate cu internet wireless, seif, uscator de par, halat de baie, papuci, fierbator cu pliculete de ceai si cafea instant. Suprafata este de 33 mp.
Apartamentele sunt compuse din living, dormitor si baie. Acestea sunt dotate cu internet wireless, seif, uscator de par, halat de baie, papuci, fierbator cu pliculete de ceai si cafea instant. Suprafata camerei este de 54 mp.
Toti oaspetii cazati la categoria 4* au acces gratuit la Centrul Wellness.
Camerele de 3* (tip economy) au doar paturi twin iar accesul la Centrul Wellness este contracost.
Descriere facilitati:
Hotelul are 6 etaje si dispune de 166 de camere ce totalizeaza 309 locuri - 108 camere de 4* si 58 camere de 3*, 5 lifturi, restaurant, 4 sali de conferinte cu capacitati intre 18 si 250 de locuri, centru wellness (piscina, sauna, jacuzzi, fitness, masaj), internet, parcare, plata cu credit card, seif, bar de zi, terasa, crama, cofetarie, spalatorie/calcatorie;
Indicatii auto:
E60, la 60 km de Bucuresti si 100 km de Brasov;
A3 - Bucuresti - Ploiesti
Atractii turistice:
- Muzeul national al Petrolului - printre putinele muzee de acest gen din lume si unic in Romania
- Muzeul Ceasului - unic in tara, piesele expuse fiind de o valoare inestimabila;
- Muzeul de Istorie;
- Hipodromul;
- Excursii la Slanic Prahova (salina si Muzeul Sarii);
- Excursii la manastirile Zamfira, Suzana, Cheia;
- Excursii la Sinaia (Castelul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia);
- Excursii la Campina (Castelul Iulia Hasdeu, Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Check-in opening time
Number of Floors
Voltage
Large lobby
Disabled people
station
Airport
Direct line telephone
Lift(s)
Laundry service
TV
Hairdryer
Satellite/cable TV
Room service
Minibar
Car Hire Service
Gymnasium
Shops
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.