Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central Plaza


Descriere

CENTRAL PLAZA Hotel - Locul unde oamenii fac diferenta!
CENTRAL PLAZA Hotel este proiectul realizat din pasiunea pentru turism a unui grup de investitori locali, prin modernizarea si remodelarea structurii traditionalului hotel Central. Noul hotel redefineste conceptul de eleganta si rafinament iar orasul inconjurat de un cadru natural, spectaculos si proaspat, parca a regasit prin el, dimensiunea care-i lipsea.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, internet, uscator de par, telefon, birou, facilitati de calcat, camere comunicante disponibile, halat de baie, papuci de casa.
Număr total camere: 155
Duble: 128 - 75 camere cu doua paturi si 54 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 6
Familiale: 20
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - Salonul Clasic cu o capacitate de pana la 320 de locuri si Salonul Avantgarde cu o capacitate de pana la 170 de locuri, parcare proprie, parcare publica - cu plata, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate - de talie mica, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa de vara, crama - 80 locuri, receptie deschisa nonstop, lift, seif, camera de bagaje, business center.
Servicii: spalatorie, calcatorie, acordarea de informatii turistice, transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, comenzi taxi, transportul bagajelor, trezirea la orele solicitate, room service, lustruire pantofi, fax/copiator, serviciu de concierge.
Locatie:
Hotelul CENTRAL PLAZA este situat in centrul orasului Piatra Neamt, la 500 de metri de gara. Edificiul medieval Turnul lui Stefan se afla la 650 de metri de hotel.
Atractii turistice:
Biserica Domneasca "Sf Ioan Botezatorul" construita in 1498, iese in evidenta prin structura interioara, forma si stilul rafinat; -Turnul lui Stefan cel Mare, construit la 1 an dupa proiectarea bisericii. Aceste doua cladiri faceau parte din vechea curte domneasca; - Ruinele dacice de la Batca Doamnei dateaza din primul secol i.Hr. - primul secol d.Hr.; - Muzeul de Istorie Piatra Neamt, de pe strada Mihai Eminescu nr. 10, adaposteste aproximativ 20 000 de obiecte si cea mai importanta colectie arheologica apartinand culturii Cucuteni (mileniul 4-3 i.Hr.); - Muzeul de Arta; - Piata Libertatii; - Muzeul de Stiintele Naturii, str Petru Rares nr 26, are o colectie de fosile de pesti, din care 29 de specii care nu se mai gasesc nicaieri in lume, si deasemenea exponate foarte rare din geologia, flora si fauna Muntilor Neamtului. La aproximativ 35 km sunt manastirile din zona Targu Neamt, Neamt, Agapia, Varatec, Sihastria, care maresc potentialul turistic al judetului si au o importanta culturala esentiala.
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei, Check-in: incepand cu ora 14:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
masa poate fi servita intr-unul dintre saloanele restaurant ale hotelului.
Salonul "Clasic" poate gazdui evenimente pentru 320 de invitati intr-un decor stilat si plin de personalitate, asigurand confort si intimitate oaspetilor.
Salonul "Avantgarde" redefineste conceptul de eleganta prin designul spectaculos care imbina generozitatea spatiului cu sistemul de iluminat inovativ si tesatura eleganta si naturala a peretilor.
Facilitati evenimente:
5 sali de conferinte, cu capacitati variate, de la 10 la 320 locuri, dotate cu cele mai moderne facilitati: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, internet gratuit. Oferta poate fi completata cu sistem audio&video, echipament IT (laptop, imprimanta), sistem de traducere simultana.
Salile Atrium si Milenium sunt decorate intr-o paleta cromatica de rosu si galben intens care au menirea de a vitaliza atmosfera si a imprima o nota de energie intalnirilor desfasurate aici. Avand spatiul modular pot fi configurate pentru evenimente de dimensiuni variate si pot gazdui pana la 250 persoane, in functie de formatul de aranjare al salii.
Sala Baroque si Sala Antique au fost special create sa ofere un spatiu intim si adecvat organizarii unor evenimente restranse. Amplasate la mezaninul hotelului Central Plaza, in linistea curtii interioare cele 2 sali beneficiaza de o zona comuna spatioasa pentru coffee break si reprezinta locatia ideala pentru evenimente de pana la 40 de persoane.
Sala Rotonda este ideala pentru sedinte cu 10 participanti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Babysitting
Travel Agent Service
Coach parking
Check-in opening time
24 hour luggage service
Number of Floors
Medium-sized lobby
Voltage
Beauty salon
Airport
Wake-up service
Parking
Direct line telephone
Lift(s)
Sauna
Laundry service
TV
Hairdryer
Satellite/cable TV
Room service
Minibar
Shops
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.