Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Saily Hotel


Descriere

Având o piscină cu terasă la soare şi un snack bar în mijlocul propriei grădini luxuriante, Hotelul Saily Beach este situat în satul Koropi din Milies, la doar 100 de metri de plajă. Oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit şi un patio sau balcon privat.

Camerele de la Saily au vedere la Golful Pagasetic sau la grădina cu flori şi sunt decorate simplu, cu paturi din lemn sau fier forjat şi culori pastelate. Fiecare unitate de cazare este dotată cu televizor, telefon şi frigider. Baia privată include duş.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun amplu, servit zilnic în zona de mese. Restaurantul din incintă oferă la prânz şi cină mâncăruri greceşti tradiţionale preparate din ingrediente locale. De asemenea, oaspeţii pot savura o varietate de băuturi revigorante şi gustări uşoare la snack barul de lângă piscină.

Hotelul Saily Beach se află la 24 km de oraşul Volos şi la 5 km de satul pitoresc Afetes. Satul Tsagarada este la 26 km, iar renumita plajă din Mylopotamos este la 30 km. Există parcare privată gratuită la unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.