Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AGNADI HOREFTO


Descriere

Hotelul este situat la poalele legendarului Munte Pelion la doar 150 de metri de mare in statiunea Horefto.Facilitati camere
Hotelul Agnadi oferă camere confortabile, decorate fiecare in felul ei caracteristic, imbinand stiluri de la traditional grecesc pana la vienez, cu vedere uimitoare laterală la mare și la Muntele Pelion. Camerele au TV, frigider și baie cu duș. WiFi este gratuit în întregul hotel.

Facilitati hotel
Această proprietate este la 150 de metri de plajă. Hotelul Agnadi, ideal pentru familii, beneficiază de o locație liniștită, cu vedere la plaja Horefto, la doar 3 minute de mers pe jos de aceasta și în apropiere de diverse taverne și magazine. Zilnic este servit un mic dejun continental, care poate fi savurat în curtea fermecătoare a proprietăţii.

Website
http://www.agnadi-horefto.gr/

Tip de masa
Mic dejun

Categorie
3*

Localizare
Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja statiunii Horefto

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.