Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AEOLOS


Descriere

Aeolos, situat în centrul localității Chorefto, pune la dispoziție o piscină și un bar amplasat pe malul piscinei. Oferă unități de cazare în sistem self-catering cu WiFi gratuit, șemineu și balcon cu vedere la Marea Egee sau la grădinile cu trandafiri. Facilitati camere
Unitățile cu aer condiționat ale pensiunii Aeolos au podea pavată cu piatră, decor tradițional și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și canapea. Fiecare dintre ele include o chicinetă cu plită, frigider și zonă de luat masa.

Facilitati hotel
Oaspeții pot încerca delicatesele tipice zonei Muntelui Pelion, precum și pește proaspăt la tavernele din apropiere. Personalul de la recepția cu program nonstop pot oferi informații despre satul Zagora, situat la 7 km. La plajele Damouhari și Mylopotamos se poate ajunge cu mașina în 40 de minute.

Website
http://aeolos.com.gr/

Tip de masa
Fara Masa

Categorie
3*

Localizare
Aeolos, situat în centrul localității Chorefto, la poalele Muntelui Pelion si la 3 minute de malul Marii Egee

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.