Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HANI ZISI HOTEL


Descriere

Hotelul Hani Zisi este înconjurat de o pădure de fagi şi se află la 2 km de Centrul de Schi Hania de pe muntele Pilion. Acesta oferă un restaurant cu specific grecesc, un centru de fitness, saună și unităţi de cazare cu acces gratuit la WiFi şi vedere la pădure sau la golful Pagasetic. Hotelul Hani Zisi este administrat de o familie şi are camere dotate cu TV, frigider și uscător de păr. Majoritatea unităţilor au un balcon mobilat. Unele camere oferă un șemineu și/sau o cadă spa. Micul dejun este servit în zona de luat masa. Restaurantul proprietăţii are șemineu şi oferă specialități locale, precum carne de cocoș fiartă în vin, cârnați de casă și supă. Oaspeții beneficiază de acces la cele 2 terenuri de fotbal ale hotelului. Personalul de la recepția cu program nonstop vă poate oferi informații legate de sate pitorești, precum Makrinitsa, situat la 15 km. Orașul Volos se află la aproximativ 22 km. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.