Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GUESTHOUSE PAPAGIANNOPOULOU


Descriere

Beneficiind de o locație centrală în satul pitoresc Zagora, Guesthouse Papagiannopoulou este construită din piatră și are o grădină bine îngrijită și o zonă de lounge cu șemineu. Proprietatea oferă unități de cazare în sistem self-catering, cu WiFi gratuit și vedere la Marea Egee și Muntele Pelion. Cu chicinetă cu zonă de luat masa, studiourile și apartamentele de la Papagiannopoulou sunt amenajate tradițional, în culori pastel și cu mobilier de stejar. De asemenea, sunt dotate cu aer condiționat, TV și frigider. Baia privată este prevăzută cu duș sau cadă și uscător de păr. Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun servit zilnic în zona de luat masa, unde pot savura și cafea și băuturi calde lângă șemineu, pe tot parcursul zilei. La câțiva pași de proprietate se găsesc diverse taverne și cafenele tradiționale. Centrul de schi Pelion este la 20 km, iar plaja de nisip din Chorefto se află la 8 km. Satul litoral Agios Ioannis este situat la 20 km. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.