Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domotel Xenia Hotel - Volos


Descriere

Locatie
La 1 km de centrul orașului Volos, la 27 km de stațiunea de schi Pelion, la 207 km de Salonic, la 220 km de aeroportul "Macedonia". Se compune dintr-o clădire cu patru etaje si un lift.
Recomandari
Hotel rafinat situat pe plaja. O gama de camere confortabile, restaurant, baruri, centru de conferinte, loc de joaca, piscine interioare si in aer liber, internet, centru spa de lux.


Descriere camere
Total 79 camere: Single Rooms & Double Rooms (~24 mp), Singles & Doubles Superior SV (~24 mp), Junior Suites (~45 mp), Suites (~65 mp).Facilitati camere: aer condiționat, incalzire, telefon direct, mesagerie vocală, mini-bar (contra cost), TV LCD satelit, seif (gratuit), baie (cadă / duș), telefon în baie, oglindă cosmetică, uscător de păr, fier și masă de călcat (la cerere), acces gratuit la internet Wi-Fi, internet ADSL cu laptop (la cerere), serviciu de trezire, DVD-player (la cerere), balcon / terasă. 2 paturi single (combinate).Tipul de pat suplimentar - pat extensibil.Single Room: Baie cu duș.Double Superior: Vedere la mare, baie cu cadă.Junior Suite Sea view Suită cu două dormitoare. Camera de zi cu canapea extensibila, baie cu duș; dormitor separat, cu baie cu cadă, 2 paturi twin, combinate. 2 aparate de aer condiționat, 2 televizoare.Suite Sea view Camera de zi, baie cu duș; pentru un dormitor ușă glisantă cu un pat king-size și o baie cu o cadă spa. 2 televizoare, 2 aparate de aer condiționat.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Single rooms
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Covered swimming pool
Safe
Radio
TV
Suites
Bar
Restaurant
Minibar
Change machine
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.