Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charikleia Maizonettes


Descriere

Complexul este la câțiva metri de parcul auto, lângă o biserică veche din Agios Nikolaos și la 250m de plajă. Plimbând printre căile mici din Damouchari veți găsi portul natural, tavernele tradiționale, plaja cu pietricele mari și apele clare, cristaline ale Mării Agean. Din acel punct există un drum care duce spre satul Tsagarada și plaja Fakistra. La începutul stațiunii Damouchari, pe o poziție privilegiată, pe deal, cu o vedere panoramică puteți găsi complexul. Complexul oferă spații de cazare luminoase și aerisite, într-o poziție excelentă, cu vedere la munte și la mare. Apartamentele sunt formate dintr-un parter și un balcon cu vedere la primul etaj.
Fiecare maisonette are incalzire centrala autonoma, care poate fi controlata de oaspeti, iar fiecare etaj are aer conditionat. Locația este ideală pentru familii și prieteni care doresc să se relaxeze și să se bucure de Marea Agean.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.