Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LICHNOS BAY VILLAGE


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat pe o colină plină de verdeață, printre măslini, Camping Lichnos oferă camere cu aer condiționat și balcon. Proprietatea se află la 40 de metri de plajă și are o tavernă tradițională pe malul mării.

Camerele și studiourile de la Lichnos sunt spațioase și includ saltele și perne ortopedice, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și frigider. Majoritatea unităților de cazare au bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa. Toate camerele și studiourile beneficiază de vedere frumoasă la golful din Parga sau la grădina hotelului.

Pe plaja de la Lichnos există șezlonguri, umbrele de soare și facilități de volei pe plajă. Oaspeții pot închiria biciclete de apă, precum și echipamente de pescuit și scufundări.

Camping Enjoy Lichnos se află la 3 km de orașul pitoresc Parga. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate și o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.